Pre-wedding / Pra perkahwinan : Ayma dan Qeem, Bahagian 1
Dec.16, 2009, di bawah kategori : Perkahwinan, Pertunangan, Tugasan Fotografi



Bismillah,
Sesi fotografi pra perkahwinan ini dibuat di Temerloh, Pahang. Aku letak 3 keping dulu laa. Okay lah tu. Aku memang suka peram gambar. Pelawat yang rajin sahaja perasan kemaskininya. Kadang² ada penulisan sebelum ini yang aku tambah gambar. haha… Ini adalah sebahagian gambar daripada lokasi pertama, sebahagian dari aksi berani mati aku. Nantikan kemaskini dan juga bahagian kedua.
This pre-wedding photo session was taken place at Temerloh, Pahang. Only 3 pictures for the mean time for the teaser. More pictures will be add later on for this part 1 and stay tune for part 2.
I choose to write in Bahasa. Thank you.
Anan Amri - Malaysia Based Portrait & Wedding Photographer | Jurugambar Perkahwinan & Potret Shah Alam, Malaysia.↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑
December 18th, 2009 on 7:31 am
wowooooooo dah kuar dah