KLUE Urbanscapes 2009

Anan Amri Urbanscapes 09 Showdown

I will be exhibiting my radical photoworks at Urbanscapes 2009, 27 June, KLPAC. www.urbanscapes.com together with Kukubesi and fellow fotoradikal members.

Show us your support! Macam² adaa~

Urbanscapes 09 Programme:
http://www.urbanscapes.com.my/programme.html

Ladies, there will be hundreds of stalls. Shop till you drop =)
Guys, there will be lots of ladies there. heeee~
Thousands of artworks, and live performance~

Don’t miss it!

Ekspidisi Bandung

Bismillah,
baru pulang dari Bandung yang terletak di Kepulauan Jawa Indonesia. Ada shoot pre-wedding di sana sambil mengembara mengenal tempat orang dan cuba mencari cinta gheheee~. Gambar akan diletakkan berfasa² ya. Editing memerlukan mood dan feel. Terima kasih.

Tangkuban Parahu
Tendangan Sangkuriang

Manipulasi Foto

Bismillah,

Ketik lah utk view lagi besar:

istana-enchanted
istana-snow

Perkhidmatan manipulasi foto juga disediakan bagi mereka yang inginkan sesuatu yang luar biasa. Tapi biasa lah, kerja lebih upah lebih. hehehe. Asalkan anda berpuas hati. 😉

*Foto asal oleh Paveyhack @ paveyhack.fotopages.com
*Lokasi sebenar di Putrajaya.

PLKN – Latihan Menembak

PLKN-NS
Minggu lepas ada tugasan fotografi di Kem PLKN White Resort (whiteresortcamp.com – web ni pun saya buat), Pulau Pinang. Ada aktiviti menembak. Sekali lagi dapat berjumpa dengan adik² comel.  Tiap² tahun comel². heheee~. Terima kasih lah kepada tukang ambil gambar ni.

Baik, kurangkan merepek. Letak lah sekeping potret… Susah gak potret ni ye…Ketik lah…

dsc_0016-copy-copy

Jutaan terima kasih kepada semua yang memberikan kerjasama! Setakat ini saya rasa Kem White Resort ini adalah yang terbaik berbanding kem lain. Kalau ada adik² tak dipanggil menyertai PLKN tapi ingin sertai, buat permohonan penyertaan  sukarela. Kemudian mohon lah kem ni. Terbaik! Komandan best, jurulatih best², kemudahan best².

OK, jumpa lagi dalam masa terdekat!Heee~

*Teringat dulu setahun lepas mula² datang camp ni, teringat kat gambar ni:
PLKN-NS-Through The Looking Glass