Category Archives: Tugasan Fotografi

Tugasan fotografi.

Memoirs of Miracle – Majlis Penganugerahan Pelajar Farmasi UKM

Sabtu, 17 Mac 2009, Prince Hotel KL;
Anan Amri telah ditugaskan menjadi jurugambar peribadi sekumpulan pelajar bagi Majlis Penganugerahan Pelajar Farmasi UKM. Pertama kalinya jadi private photographer and i like the job! Sangat best okay. Mungkin sebab group ni hot & happening kot. Anan Amri ingin berterima kasih kepada semua yang memberi kepercayaan dan kerjasama. I’m not a good writer, enjoy the pics je lah. Click thumbnail, navigate guna arrow key atau gunakan tetikus. Akan dikemaskini lagi. Stay tune~ Apa lagi….ketik lah 😉

Registration TableThe PosterPreparationCredits to akak² makeup. Great touch!dsc_3667860531-copy
dsc_3672-copydsc_3671-copy1dsc_3675-copydsc_3679-copydsc_3901-copydsc_3949-copy
Best Table Awarddsc_4048-copydsc_4065-copy-web-900dsc_4072-copydsc_4079-copydsc_4112-web
dsc_4142-copydsc_4152-copydsc_4155-copydsc_4157-copydsc_4159-copydsc_4161-copy
dsc_4163-copydsc_4153-copydsc_4168-copydsc_4190-copyjump ladies jump!Aku lah arjunaaaaa~

*Kemaskini kedua*
Helmi in the gadis wonderlandSebelum pintu lif ditutupdsc_3708-copydsc_3795-copydsc_3830-copydsc_3843-copydsc_3853-copy
dsc_3844-copydsc_3847-copydsc_3851-copyoh tidak!ok dahdsc_3879-copydsc_3893-copy

Majlis Perkahwinan – Kamarul & Maslina

Kamarul & Maslina
Bismillah,
majlis berlangsung di SP, Kedah.  Sg. Petani lah. Syukur, family pengantin sangat mesra. Sebab tu aku lebih suka tidur umah pengantin atau dekat dgn diorang. Taklah demand sangat nak tidur hotel ke naik flight ke. Bas pun boleh. Bond dengan family members tu yang penting. Gegegege. Dan sekali lagi hujan memberi rahmat. Langit yang dramatik. Tak perlu super impose. Belasah padang bola je. hehe. I’m out of energy, out of ideas but lots of luck. Terima kasih Tuhan. Orait, penat tak habis lagi, korang enjoy je la apa yang ada. Ketik lah untuk tengok saiz besar sikit… nanti kemaskini lagi. Yang buruk tu dari aku, yang best tu datang dari Dia. Terima kasih 😉
dsc_1091-copydsc_1094-copydsc_1098-copydsc_1102-copydsc_1241-copy"nak tgk mana nih? sini ke?" "Gotcha on candid camera!"dsc_1275-copydsc_1300-copydsc_1377-copydsc_1389-copydsc_1391-copydsc_1415-copydsc_1584-copydsc_1612-copy

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑

Manipulasi Foto

Bismillah,

Ketik lah utk view lagi besar:

istana-enchanted
istana-snow

Perkhidmatan manipulasi foto juga disediakan bagi mereka yang inginkan sesuatu yang luar biasa. Tapi biasa lah, kerja lebih upah lebih. hehehe. Asalkan anda berpuas hati. 😉

*Foto asal oleh Paveyhack @ paveyhack.fotopages.com
*Lokasi sebenar di Putrajaya.

Kat & Azri – Tugasan bersama KuKuBesi

Bulan lepas ikut KuKuBesi untuk tugasan jurufoto perkahwinan di Temerloh. Ikut sebab nak refresh skill lah kononnya. Biasanya bila jadi jurufoto kedua adalah lebih santai dan lebih banyak creative shots oleh diambil. Sambil dapat berkongsi ilmu dengan orang lain. Dapat buat outdoor dgn pencahayaan yang menyeronokkan. Yeay!  Sambil tu jalan² cari awek. kekeke.

Anan lah
“Senaman muka – Kerut kepanasan”

Berberapa gambar syok sendiri…ketik lah untuk lihat gambar besa yee…

copy-of-dsc_0961-copydsc_0970-copydsc_1041-copydsc_1076-copy

Dan aksi orang itu…
dsc_1093-

dsc_1097-copy-5001

Wehehehe~

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑