PLKN – Latihan Menembak

PLKN-NS
Minggu lepas ada tugasan fotografi di Kem PLKN White Resort (whiteresortcamp.com – web ni pun saya buat), Pulau Pinang. Ada aktiviti menembak. Sekali lagi dapat berjumpa dengan adik² comel.  Tiap² tahun comel². heheee~. Terima kasih lah kepada tukang ambil gambar ni.

Baik, kurangkan merepek. Letak lah sekeping potret… Susah gak potret ni ye…Ketik lah…

dsc_0016-copy-copy

Jutaan terima kasih kepada semua yang memberikan kerjasama! Setakat ini saya rasa Kem White Resort ini adalah yang terbaik berbanding kem lain. Kalau ada adik² tak dipanggil menyertai PLKN tapi ingin sertai, buat permohonan penyertaan  sukarela. Kemudian mohon lah kem ni. Terbaik! Komandan best, jurulatih best², kemudahan best².

OK, jumpa lagi dalam masa terdekat!Heee~

*Teringat dulu setahun lepas mula² datang camp ni, teringat kat gambar ni:
PLKN-NS-Through The Looking Glass

It’s a beatiful day!

Lighting & retouching : me;
Light source : 4;
Director & photographer: me;
Location : Tanjung Malim, Malaysia.

Diorang ni staff advertising agency yg hired kami. Tgh rest time ni. Ambik kesempatan laa layan strobe. gheee~ gamba ni amik guna camera D40 cik tu. D40 pun boleh! ada lagi..saba ye. cheers!

Azim & Fareeza – KL Wedding Reception

Thanks Azim & Fareeza for your great cooperation! sanggup berbasah skali demi utk gambar kahwin yg lain dari biasa! *clap clap*. tukang buat gambar gila ni perlukan subjek yg gila2. ahaks!

so who’s next? what’s next?underwater wedding(again?)? base jump wedding? skydive wedding? bring it on! tak berani? byk lagi style lain yg tak extreme. takkan nak gambar lebih kurang sama dgn org lain kan? lambat booking tak jamin available ye….hehe

ok cepat email for appointment skrg!

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

? Kembali ke laman utama AnanAmri.com ?