It’s a beatiful day!

Lighting & retouching : me;
Light source : 4;
Director & photographer: me;
Location : Tanjung Malim, Malaysia.

Diorang ni staff advertising agency yg hired kami. Tgh rest time ni. Ambik kesempatan laa layan strobe. gheee~ gamba ni amik guna camera D40 cik tu. D40 pun boleh! ada lagi..saba ye. cheers!

3 thoughts on “It’s a beatiful day!

  1. sakit mata aku…sakit hati aku…sakiiiitttttt….menyampah aku aku dgm mamat kari kambing sorang ni…hang buat cam na haa…alamak…x leh lwn tok guru…nanti dehaka plak…im soriiiii….ha…ha…ha….Tq bro for the support…projek kita kat PG ari tu mmg sempoi…walaupun very simple dan tanpa planning yg detail,aku puas hati dgn outcome dia…thanks to you my sifoo…kalau hang sudi boh pix2 tu kat sini aku amatlah berbesar hati…im honoured…nanti kalau ada rezeki kita jumpa Ahad ni kat KL…i miss u 2

Leave a Reply to punk5hitam Cancel reply