Majlis Perkahwinan – Kamarul & Maslina

Kamarul & Maslina
Bismillah,
majlis berlangsung di SP, Kedah.  Sg. Petani lah. Syukur, family pengantin sangat mesra. Sebab tu aku lebih suka tidur umah pengantin atau dekat dgn diorang. Taklah demand sangat nak tidur hotel ke naik flight ke. Bas pun boleh. Bond dengan family members tu yang penting. Gegegege. Dan sekali lagi hujan memberi rahmat. Langit yang dramatik. Tak perlu super impose. Belasah padang bola je. hehe. I’m out of energy, out of ideas but lots of luck. Terima kasih Tuhan. Orait, penat tak habis lagi, korang enjoy je la apa yang ada. Ketik lah untuk tengok saiz besar sikit… nanti kemaskini lagi. Yang buruk tu dari aku, yang best tu datang dari Dia. Terima kasih 😉
dsc_1091-copydsc_1094-copydsc_1098-copydsc_1102-copydsc_1241-copy"nak tgk mana nih? sini ke?" "Gotcha on candid camera!"dsc_1275-copydsc_1300-copydsc_1377-copydsc_1389-copydsc_1391-copydsc_1415-copydsc_1584-copydsc_1612-copy

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑

8 Replies to “Majlis Perkahwinan – Kamarul & Maslina”

Leave a Reply