Majlis Pertunangan Ayma & Qeem (bukan nama sebenar…ghehehe)

Bismillah,

Majlis Pertunangan Ayma & Qeem.
Majlis Pertunangan Ayma & QeemMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & Nuraklimah - Perkara sekecil ini juga diambil kiraMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & Nuraklimah
Majlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & Nuraklimah
Majlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahMajlis Pertunangan Iryma & NuraklimahAku nak menyibuk gak...gambar Ayma tak banyak

Majlis pertunangan Ayma & Qeem (bukan nama sebenar..gheheeee~~)
Lokasi: Temerloh, Pahang.
Bila: Suatu masa dahulu.

Pasangan ini adalah sahabat yang juga merupakan jurugambar sambilan yang berpengalaman. Menggelabah juga aku nak terima tugasan ni. Takut tak mencapai piawaian mereka. Tahniah! Apa lagi. Bab seterusnya!

**Nantikan siri foto pra perkahwinan mereka. Aku menggadai harta dan nyawa untuk yang terbaik untuk  sesi itu!

Jurugambar Majlis Pertunangan Bertugas, Anan Amri

↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑

19 thoughts on “Majlis Pertunangan Ayma & Qeem (bukan nama sebenar…ghehehe)

  1. saya tunggu gambar pre wed tu.tape nnt ade kesinambungan lagi kan.mintak2 la dpt cuti.tak puas berpre wedding.hihihi.

    p/s:anda mmg potographer suke bermain risiko tinggi.
    *buat-buat paham jela anan*

  2. saya pun suke the 1st pic..kagum². Nama kamu incik anan telah menjadi bualan ramai..hihi..mungkinkah terlebey promosi..kpd model gmbr ini,anda mmg cun.(tiada pujian bodek disini ya)hehe..tahniah!

    1. terima kasih cik yemm. memang kerja kena buat yang terbaik. orang invest dgn harapan dan kepercayaan. cewah. ye ke jadi bualan ramai? mereka mengumpat la tu sebab saya tak tau. hehhe. terima kasih banyak² lagi skali kerana tolong promosi. adoi kembang laa cik qeem kita.

  3. betul! saya invest utk nmpk cantik spt itu model.hahaha..mengumpat or admire dgn hasil kerja kamu incik? either way pun nama kamu dh di jaja²..xpe..always hope org ckp yg terbaik pasal kamu. Gmbr² yg masih dlm peraman kamu tu sila² lah blog out. mau lihat lebih byk hasil kamu especially yg pre-wed yg kamu sanggup bgadai harta n nyawa tu.misti 18sg ni!

Leave a Reply to yemma Cancel reply