Memoirs of Miracle – Majlis Penganugerahan Pelajar Farmasi UKM

Sabtu, 17 Mac 2009, Prince Hotel KL;
Anan Amri telah ditugaskan menjadi jurugambar peribadi sekumpulan pelajar bagi Majlis Penganugerahan Pelajar Farmasi UKM. Pertama kalinya jadi private photographer and i like the job! Sangat best okay. Mungkin sebab group ni hot & happening kot. Anan Amri ingin berterima kasih kepada semua yang memberi kepercayaan dan kerjasama. I’m not a good writer, enjoy the pics je lah. Click thumbnail, navigate guna arrow key atau gunakan tetikus. Akan dikemaskini lagi. Stay tune~ Apa lagi….ketik lah 😉

Registration TableThe PosterPreparationCredits to akak² makeup. Great touch!dsc_3667860531-copy
dsc_3672-copydsc_3671-copy1dsc_3675-copydsc_3679-copydsc_3901-copydsc_3949-copy
Best Table Awarddsc_4048-copydsc_4065-copy-web-900dsc_4072-copydsc_4079-copydsc_4112-web
dsc_4142-copydsc_4152-copydsc_4155-copydsc_4157-copydsc_4159-copydsc_4161-copy
dsc_4163-copydsc_4153-copydsc_4168-copydsc_4190-copyjump ladies jump!Aku lah arjunaaaaa~

*Kemaskini kedua*
Helmi in the gadis wonderlandSebelum pintu lif ditutupdsc_3708-copydsc_3795-copydsc_3830-copydsc_3843-copydsc_3853-copy
dsc_3844-copydsc_3847-copydsc_3851-copyoh tidak!ok dahdsc_3879-copydsc_3893-copy

13 Replies to “Memoirs of Miracle – Majlis Penganugerahan Pelajar Farmasi UKM”

  1. cutenye…gambar yang amat mengasyikkan..tak jemu dipandang..thnks anan coz menyumbangkan bakat anda untuk kami supaya kenangan kami semua dipahat di hati kami sampai bila2…

  2. anan
    yea2..the photos were damn luvly…like wut i said kan??
    hehe
    cant wait to get the cd…
    thanx a lot anan for making our memories remained sweet forever

  3. thank you anan…so..so..so..so..nice pic…insyaallah gambar ini akan sentiasa terpahat di hati kami…thanx a lot…

Leave a Reply