An evening in Taiping

Bismillah,

Kali ini nak kongsi gambar tugasan jurugambar perkawinan di Taiping, Perak. Pengantin perempuan, Puan Fairuz adalah seorang kenalan ketika belajar di UTM dulu. Seorang lagi kawan aku dah kahwin. Tahniah buat Fairuz dan Sukri. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik… Continue reading “An evening in Taiping”

Sesi fotografi, Nasrul Hakim & Liyana, Shah Alam.

Bismillah,

Hoh! Dah masuk hari ke 32 tahun 2010. Alhamdulilah walaupun fotoblog ni tak banyak entry tapi trafiknya boleh tahan. Dengan sedikit ilmu pembangunan laman web blog ni mendapat tempat yang agak memuaskan di laman carian. Walaupun ada kata kunci carian lawak membawa kepada blog ini. Kena kerja keras lagi tahun ni. Continue reading “Sesi fotografi, Nasrul Hakim & Liyana, Shah Alam.”

Trailer : The Malay Chronicles (Hikayat Merong Mahawangsa)

bismillah,

dah tengok trailer/teaser cerita ni? Rasanya kat Malaysia tajuknya jadi Hikayat Merong Mahawangsa. Setelah sebuah syarikat Amerika membeli hak untuk menyiarkan cerita tersebut di sana, mereka menukarkan tajuknya kepada The Malay Chronicles : Bloodline. Cerita ni rasanya 80% Bahasa Inggeris. Tak sabar pula nak tengok ceritanya. Ye la kat set tau dah macam mana diorang buat. Nak tengok hasil dalam layar pula. hehee. Bangga dapat jadi sebahagian dari tenaga kerja..setelah rentung berpanas terik..doa doa lah..mana tau dapat award poster terbaik ke..lagi la gembira…amin..layann..

Anan Amri – Warga penghasilan poster Hikayat Merong Mahawangsa (The Malay Chronicles : Bloodline)