Studio – Nubhan AF6

Bismillah,

haritu dapat tugasan ni, shoot Nubhan AF6. Baru nak dapat peluang nak kemaskini. Lokasi penggambaran di enchantedStudio di seksyen 9 Shah Alam. Oh ye mereka bagi letak 2 keping je. 1 je lah dulu… eh jangan ambil dan guna tanpa kebenaran ye. Tuhan nampak..ghehehe~

Nubhan AF6

Haa lagi satu enchantedStudio dah tambah lighting set baru.  Jadi ada la pilihan nak budget atau mahukan kualiti. Datang lah ye.

Alhamdulillah.

3 thoughts on “Studio – Nubhan AF6

  1. pergh…mantap la bro…shoot artis tu…tahniah utk korang sume…semoga makin sukses…
    ***Am ada kat Penang ni…mlm sat gi kami nak pi mkn dalca kambing….he…he..he..jgn jelesssss…..

  2. assalamualaikum,abang nubhan…
    saya peminat setia abang no 1…
    sebab abang comel dan cute…
    ciri-ciri yang awin suka semua ada pada abang…
    boleh di buatkan boyfriends awin la katakan…
    awin sedang mencari…
    hihihihihi….
    abang apa kahabar???
    abang sihat???
    awin suka dngan abang sebab abang x sombong malah abang ramah orangnya..
    2 yang awin suka..
    hihihi…
    oh,ya awin lupa nak kenalkan diri awin..
    nama manja awin ialah Awin la(hihi)..
    umur awin 17 tahun..tahun ini awin SPM…
    anak bongsu dari 3 beradik…
    mcm abang la..
    hihihi…
    abang kan anak bongsu…
    walau apa pon,awin tetap surport abang dalam karier abang…
    cuma 1 yang awin nak abang jngan sombong dan lupa daratan semenjak menjadi artis ini…
    misal kata abang mcm 2 awinx kan surport abang sebab abang sudah menjadi artis lepas tu abang sombong,hidung tinggi..
    2 awin x suka…
    terlebih dahulu awin mintak maaf kalau awin ada terkasar bahasa dngan abang..
    maafkan awin..
    ok lah awin nak mintak diri dulu..
    assalamualaikum….

Leave a Reply to punk5hitam Cancel reply