Tag Archives: ananamri

Operasi 3 Gempur markas.kukubesi.com

Bismillah,

Gambar tugasan untuk cabaran kali ini:

Diolah menjadi lebih radikal:

Dimanipulasi dengan meletakkan tower, bulan dan bendera yang di ambil dari internet. Kesan pencahayaan, awan, bintang dan selebihnya hanya menggunakan berus photoshop.

Dari Felda Sg. Koyan, Pahang.

9-copy

Selesai tugas di Kuala Lumpur bersama pelajar jurusan farmasi terus bertolak ke Pahang. Singgah dulu kat Genting Sempah lelap. Jam 4 pagi. Risau esok tak dapat berkarya dengan baik. Sekurangnya dah berjalan separuh jalan walaupun sebenarnya tak samapi separuh jalan pun! Hehe mana lah tau, tak pernah sampai sana. Okay letak satu gambar dulu. Milik siapakah cincin dan rantai ini? Nantikan kemaskininya. Dah kemaskini sedikit. Hujung minggu yang padat! Syukur dapat selesaikan semua tugas fotografi tanpa masalah.

1-copy2-copy3-copy3b-copy4-copy5-copy6-copy7-copy8-copy9-copy10-copy11-copyCincin dan rantai perkahwinan

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑

Majlis Perkahwinan – Kamarul & Maslina

Kamarul & Maslina
Bismillah,
majlis berlangsung di SP, Kedah.  Sg. Petani lah. Syukur, family pengantin sangat mesra. Sebab tu aku lebih suka tidur umah pengantin atau dekat dgn diorang. Taklah demand sangat nak tidur hotel ke naik flight ke. Bas pun boleh. Bond dengan family members tu yang penting. Gegegege. Dan sekali lagi hujan memberi rahmat. Langit yang dramatik. Tak perlu super impose. Belasah padang bola je. hehe. I’m out of energy, out of ideas but lots of luck. Terima kasih Tuhan. Orait, penat tak habis lagi, korang enjoy je la apa yang ada. Ketik lah untuk tengok saiz besar sikit… nanti kemaskini lagi. Yang buruk tu dari aku, yang best tu datang dari Dia. Terima kasih 😉
dsc_1091-copydsc_1094-copydsc_1098-copydsc_1102-copydsc_1241-copy"nak tgk mana nih? sini ke?" "Gotcha on candid camera!"dsc_1275-copydsc_1300-copydsc_1377-copydsc_1389-copydsc_1391-copydsc_1415-copydsc_1584-copydsc_1612-copy

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑