Kat & Azri – Tugasan bersama KuKuBesi

Bulan lepas ikut KuKuBesi untuk tugasan jurufoto perkahwinan di Temerloh. Ikut sebab nak refresh skill lah kononnya. Biasanya bila jadi jurufoto kedua adalah lebih santai dan lebih banyak creative shots oleh diambil. Sambil dapat berkongsi ilmu dengan orang lain. Dapat buat outdoor dgn pencahayaan yang menyeronokkan. Yeay!  Sambil tu jalan² cari awek. kekeke.

Anan lah
“Senaman muka – Kerut kepanasan”

Berberapa gambar syok sendiri…ketik lah untuk lihat gambar besa yee…

copy-of-dsc_0961-copydsc_0970-copydsc_1041-copydsc_1076-copy

Dan aksi orang itu…
dsc_1093-

dsc_1097-copy-5001

Wehehehe~

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑

It’s a beatiful day!

Lighting & retouching : me;
Light source : 4;
Director & photographer: me;
Location : Tanjung Malim, Malaysia.

Diorang ni staff advertising agency yg hired kami. Tgh rest time ni. Ambik kesempatan laa layan strobe. gheee~ gamba ni amik guna camera D40 cik tu. D40 pun boleh! ada lagi..saba ye. cheers!

Azim & Fareeza – KL Wedding Reception

Thanks Azim & Fareeza for your great cooperation! sanggup berbasah skali demi utk gambar kahwin yg lain dari biasa! *clap clap*. tukang buat gambar gila ni perlukan subjek yg gila2. ahaks!

so who’s next? what’s next?underwater wedding(again?)? base jump wedding? skydive wedding? bring it on! tak berani? byk lagi style lain yg tak extreme. takkan nak gambar lebih kurang sama dgn org lain kan? lambat booking tak jamin available ye….hehe

ok cepat email for appointment skrg!

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

? Kembali ke laman utama AnanAmri.com ?