Anan Adli & Redzlin – Maternity Photography Session – Shah Alam, Putrajaya, Banting

Bismillah,
hi! Nak share dengan viewers semua my 1st maternity shots. Maternity dalam Bahasa apa ye? Kalau ikut Google Translate “Maternity” bermaksud bersalin. Tapi mana kena. Belum bersalin lagi. Ada cadangan perkataan lain? Maternity photography session tukar jadi sesi fotografi mengandung? Gila buruk nama. Fotografi ibu mengandung? Fotografi ibu hamil? Bapa pun ada nih. Haha. Apa² lah. Kami merantau ke 3 tempat yang jauh², Shah Alam, Putrajaya dan Banting.



Tak cukup? Nak tengok lagi gambar? Nak buat reference? Nak booking photography session? Ada banyak lagi gambar lain dalam entry ni.
Continue reading “Anan Adli & Redzlin – Maternity Photography Session – Shah Alam, Putrajaya, Banting”

An evening in Taiping

Bismillah,

Kali ini nak kongsi gambar tugasan jurugambar perkawinan di Taiping, Perak. Pengantin perempuan, Puan Fairuz adalah seorang kenalan ketika belajar di UTM dulu. Seorang lagi kawan aku dah kahwin. Tahniah buat Fairuz dan Sukri. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik… Continue reading “An evening in Taiping”

Majlis Perkahwinan – Kamarul & Maslina

Kamarul & Maslina
Bismillah,
majlis berlangsung di SP, Kedah.  Sg. Petani lah. Syukur, family pengantin sangat mesra. Sebab tu aku lebih suka tidur umah pengantin atau dekat dgn diorang. Taklah demand sangat nak tidur hotel ke naik flight ke. Bas pun boleh. Bond dengan family members tu yang penting. Gegegege. Dan sekali lagi hujan memberi rahmat. Langit yang dramatik. Tak perlu super impose. Belasah padang bola je. hehe. I’m out of energy, out of ideas but lots of luck. Terima kasih Tuhan. Orait, penat tak habis lagi, korang enjoy je la apa yang ada. Ketik lah untuk tengok saiz besar sikit… nanti kemaskini lagi. Yang buruk tu dari aku, yang best tu datang dari Dia. Terima kasih 😉
dsc_1091-copydsc_1094-copydsc_1098-copydsc_1102-copydsc_1241-copy"nak tgk mana nih? sini ke?" "Gotcha on candid camera!"dsc_1275-copydsc_1300-copydsc_1377-copydsc_1389-copydsc_1391-copydsc_1415-copydsc_1584-copydsc_1612-copy

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑

Manipulasi Foto

Bismillah,

Ketik lah utk view lagi besar:

istana-enchanted
istana-snow

Perkhidmatan manipulasi foto juga disediakan bagi mereka yang inginkan sesuatu yang luar biasa. Tapi biasa lah, kerja lebih upah lebih. hehehe. Asalkan anda berpuas hati. 😉

*Foto asal oleh Paveyhack @ paveyhack.fotopages.com
*Lokasi sebenar di Putrajaya.