Tag Archives: smks9

Kelas 5IK2 2009 – SMKS9 Shah Alam

smks9 5ik2 2009 - class page 1
smks9 5ik2 2009 - class page 2

Bismillah,
tempoh hari aku mendapat tugas menghasilkan muka surat eksklusif senior bagi majalah sekolah, Sinar. Kelas yang berminat mendapatkan khidmat aku adalah dari Kelas 5 IK2 SMK Seksyen 9 Shah Alam. Jadi tugas aku bermula dari perancangan, sesi fotografi, editing dan rekaletak mukasurat tersebut.

Dah lebih 2 tahun aku buat job kecik² macam ni tapi fun. Cuma budak² ni bila dah ramai susah dikawal tapi mereka sporting. Best best. Idea asal aku cuba buat macam 1 poster battle of the band atau poster performing band.

smks9 5ik2 2009 group 1
smks9 5ik2 2009 group 2
smks9 5ik2 2009 group 3
smks9 5ik2 2009 group 4
smks9 5ik2 2009 group 5

Tapi disebabkan kesuntukkan masa ada yang nak pergi tuition lah itu lah jadi yang mana yang sempat je la ada rupa band. Ghehee. Ada group yang dah macam kumpulan nasyid Rabbani pun ada sebab ramai sangat. Ok ape. Gerhana Ska Cinta pun ramai apa. Cuma dari segi pakaian dan props sahaja lah yang agak terhad. Untuk tahun 2010 dah ada kelas yang dah tempah. Kelas lain ke, sekolah lain ke kalau berminat booking lah awal². Harga berpatutan. Kumpul duit kelas banyak². Geheheheee~

Jadi, selamat melayan. Adik², buat yang terbaik SPM nanti. Jangan jadi macam aku ni. Haha. Ok ni gambar² yang lain. Baik, selamat!

Gambar Kelas 5IK2 smks9 2009Gambar Kelas 5IK2 smks9 2009Gambar Kelas 5IK2 smks9 2009Gambar Kelas 5IK2 smks9 2009Gambar Kelas 5IK2 smks9 2009Gambar Kelas 5IK2 smks9 2009