Tag Archives: wedding photographer

Majlis Perkahwinan – Kamarul & Maslina

Kamarul & Maslina
Bismillah,
majlis berlangsung di SP, Kedah.  Sg. Petani lah. Syukur, family pengantin sangat mesra. Sebab tu aku lebih suka tidur umah pengantin atau dekat dgn diorang. Taklah demand sangat nak tidur hotel ke naik flight ke. Bas pun boleh. Bond dengan family members tu yang penting. Gegegege. Dan sekali lagi hujan memberi rahmat. Langit yang dramatik. Tak perlu super impose. Belasah padang bola je. hehe. I’m out of energy, out of ideas but lots of luck. Terima kasih Tuhan. Orait, penat tak habis lagi, korang enjoy je la apa yang ada. Ketik lah untuk tengok saiz besar sikit… nanti kemaskini lagi. Yang buruk tu dari aku, yang best tu datang dari Dia. Terima kasih 😉
dsc_1091-copydsc_1094-copydsc_1098-copydsc_1102-copydsc_1241-copy"nak tgk mana nih? sini ke?" "Gotcha on candid camera!"dsc_1275-copydsc_1300-copydsc_1377-copydsc_1389-copydsc_1391-copydsc_1415-copydsc_1584-copydsc_1612-copy

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

↑ Kembali ke laman utama AnanAmri.com ↑

Azim & Fareeza – KL Wedding Reception

Thanks Azim & Fareeza for your great cooperation! sanggup berbasah skali demi utk gambar kahwin yg lain dari biasa! *clap clap*. tukang buat gambar gila ni perlukan subjek yg gila2. ahaks!

so who’s next? what’s next?underwater wedding(again?)? base jump wedding? skydive wedding? bring it on! tak berani? byk lagi style lain yg tak extreme. takkan nak gambar lebih kurang sama dgn org lain kan? lambat booking tak jamin available ye….hehe

ok cepat email for appointment skrg!

Jurugambar perkahwinan bertugas,
Anan Amri

? Kembali ke laman utama AnanAmri.com ?